Zangles

Fotografie: Chantal Bekkers

Misschien zing je elke dag onder de douche terwijl je stiekem droomt van een groot podium en spotlights. Misschien zing je in een koor en merk je dat je na een intensieve repetitie vaak last hebt van je keel. Of misschien ligt al jaren dat mooie lied bij je op de plank maar leg je het steeds weer weg omdat je die ene hele hoge noot niet kunt raken. 

Ik geef zangles aan zowel beginnende als meer gevorderde zangers. Ook als je nog niet zo goed weet welke stijl je graag zou willen zingen, kan ik je hierin begeleiden door aan verschillende nummers en stukken te werken en zo samen uit te vinden waar jouw hart (en stem) ligt. Bij mij zul je werken aan stemvorming (bv intonatie, comfortabel zingen binnen jouw bereik en dat bereik waar mogelijk uitbreiden) en natuurlijk repertoire. Ik geef doordeweeks les in Zwolle, in het gebouw van het ArtEZ Conservatorium. In de toekomst komt er wellicht ook een lesmogelijkheid in Groningen.

Voor een eerste les zal ik altijd wat extra tijd met je nemen om kennis te maken en te bespreken wat jij graag uit je zangles zou willen halen. Mocht je na de eerste les besluiten dat je verder wilt dan bespreken we wat voor jou prettig is qua duur en frequentie van de lessen. Benieuwd? Vragen? Neem contact op!

Zangles voor kinderen
Op zoek naar zangles voor je kind? Goed idee! Ik ben op jonge leeftijd (4 jaar) begonnen in een koor en een paar jaar later met zangles. Hierdoor heb ik zelf kunnen ervaren hoe heerlijk het is om gewoon lekker te zingen én weet ik als geen ander hoe een ‘les’ helemaal niet hoeft te voelen als leren (terwijl je stiekem hartstikke veel leert). Naar die sfeer streef ik dus ook in mijn zanglessen!
Naast individuele zanglessen denk ik na over het starten van een serie groepslessen voor kinderen. Deze plannen zijn op dit moment nog niet uitgewerkt maar aarzel niet om hiernaar te vragen mocht dit je interesse hebben. Ook hier geldt: benieuwd? Vragen? Neem contact op!